Over mij

Ik ben Kevin. Freelance fotograaf en designer woonachtig en werkzaam in Rotterdam.

Tof dat je even een kijkje komt nemen op mijn website en de tijd neemt om mijn (hele) korte bio te lezen.

Ik ben dus Kevin, geboren en getogen in Rotterdam en vader van een zoontje Kelsey en twee dochtertjes Riley & Bobby. Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor ontwerpen. Ik hou ervan om mooie dingen te maken, om bezig te zijn met Photoshop en Illustrator, waar ik nu al ruim 15 jaar mee werk.

In eerste instantie deed ik dat vooral voor mijzelf, maar in de loop van de tijd ben ik dit ook voor andere mensen gaan doen, zowel persoonlijk als zakelijk. In 2010 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien ben ik als Freelancer in te huren. Ik werk graag aan opdrachten die mij uitdagen en inspireren en neem altijd dezelfde passie en toewijding mee, ongeacht de grootte van het project. Mijn prioriteit is om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden de deur uit gaat.

Mijn stijl kan ik omschrijven als modern, creatief en artistiek, zowel in mijn fotografie als in de designs die ik maak. Ik ben altijd op zoek naar unieke manieren om een product neer te zetten, zonder de details uit het oog te verliezen. En, zoals denk ik iedere goede fotograaf en designer, speel ik graag met licht en kleur.

Lijkt het je tof om een keer samen te werken, stuur me dan snel een berichtje!

SERVICES

FOTOGRAFIE

RETOUCHEREN

VORMGEVING

Hierboven staan de verschillende services die ik je kan aanbieden. Omdat iedere opdracht anders is en omdat iedere klant andere wensen heeft, hanteer ik geen vaste prijzen. Mocht je gebruik willen maken van mijn services, dan kun je uiteraard contact met mij opnemen. Naar aanleiding van jouw wensen zal ik een gepaste persoonlijke prijsopgave voor jou maken.

KEVIN SOERADIE
Fotografie & Design

Groene Tuin 281B
3078 KG Rotterdam
CONTACT
Wil je contact met mij opnemen? Stuur mij dan een berichtje door onderstaand formulier in te vullen.